Søren Holm växte upp i Danmark och USA och flyttade till Sverige 1973. Han läste beteendevetenskap på Stockholms universitet och har arbetat med utbildning och ledarskap sedan början av 1980-talet, först inom den ideella sektorn och några år som VD för Svenska Ung- domskortet AB. Sedan 1996 driver han det egna företaget Mastercoach Sverige med inriktning på ledarutveckling.

Søren var en av de första coacherna i Sverige, grundare av, och andra ordförande för, Nordic Coach Federation, styrelseledamot och vice ord- förande för International Coach Federation (ICF) i fem år, examinator av coacher för ICF, utbildare av coacher och examinatorer. Han har ut- bildat chefer i coachande ledarskap sedan 2005.

Søren har haft styrelseposter i tre internationella organisationer och föreläst om coaching i Tjeckien, Danmark, Finland, USA och Sverige. Han har arbetat med coachklienter och företag i många olika länder i Europa, Amerika, Australien och Asien. Tidigare har han gett ut boken Läsebok för Utveckling.

Søren bor i Stockholms skärgård och på Teneriffa. Hans barn är utflugna ur hemmet.

Vanliga omdömen om Søren från kursdeltagare och klienter är:

professionell

ödmjuk

sinne för humor

lever som han lär.

Søren kan nås på soren@mastercoach.se